Novo AMSPORT ® Competition Povečaj

AMSPORT ® Competition - 1100g

Nov izdelek

Okus: gozdni sadeži

Embalaža: 1100 g, prašek

 • Za največje napore
 • Izotonična, beljakovinska mešanica
  aminokislin in vitaminov
 • Ne vsebuje soje,glutena in laktoze
 • Visoka vsebnost proteinov
 • Posebna peptidna kombinacija.

Več podatkov

49,90 €

Podatki

ENERGIJSKA VREDNOST Vsebnost v g na 100g 1572 Kj/ 376 kcal
Beljakovine 42,4
Ogljikovi hidrati 48,9
OH sladkorji 12,6
Maščobe 0,1
Nasičene maščobe 0,1
Natrij 0,24
Niacin 26,7
Pantotenska kislina 8,46
Vitamin B6 4,07
Vitamin B2 (riboflavin) 2
Vitamin B1 1,8
Vlaknine 0,2

Več podatkov

Posebej v času zelo intenzivne in naporne vadbe lahko AMsport Competition oskrbi telo s pomembnimi hranilnimi vrednostmi, ki jih telo potrebuje. Najnovejše raziskave so pokazale, da telo dobi 30% energije iz aminokislin ob velikih obremenitvah.

Produkt 5 različnih ogljikovih hidratov s posebno trehalozo, aminokislinami in za regeneracijo zelo pomembnimi B vitamini je zaradi res posebne kombinacije, ki ga dela edinstvenega, prepričal številne triatlonce, biatlonske svetovne prvake in ostale vrhunske atlete.

Visoko koncentrirani napitki ali geli ogljikovih hidratov po absorbciji v krvi povzročajo izločanje tekočine iz telesa. To povzroča velike spremembe v telesu in izgubo energije, ki jo je potrebno hraniti za tekmovanje oz. naporen trening. V številnih primerih ti visoko koncentrirani ogljikovi hidrati vodijo do take izgube telesnih tekočn, da to vodi do želodčnih in črevesnih problemov različnih intenzivnosti. Zara di tega in zagotavljanja čim hitrejše razpoložljivosti hranilnih snovi v telesu je Amsport competition izotoničen.

AMsport Competition ne vsebuje sadnega sladkorja ( fruktoze). 35-60% populacije ima z razgradnjo fruktoze v telesu težave, kar lahko pomembno vpliva na športne dosežke.

AMsport Competition vsebuje trehalozo, visokoenergijski ogljikov hidrat, ki je po eni strani prvovrsten vir energije, po drugi strani pa sladkor, ki je zelo zanimiv iz medicinske perspektive. Trehaloza stabilizira celično membrano in varuje celice pred dehidracijo ter termičnim šokom.

Hranilne prehranske vrednosti

Beljakov hidrolizat živalskega izvora 47,5%, maltodekstrin 18%, glukozin sirup 20%, trehaloza, aroma, dodatek brusnic (0,5%), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, barvilo rdeče pese, tiaminmononitrat, vitamin B2 (riboflavin).

Navodila za uporabo

Priprava

1 porcija= 30g proteinskega praška (približno 2 merilni žlici) raztopite v 150 ml vode Število servirnih porcij v pločevinki: 36,7

Optimalno doziranje v času tekmovanja:

Za tekmovalne napore pijte 1 uro pred tekmovanjem in nato vsakih 20-30 minut 30g praška (približno 2 merilni žlici), raztopljenega v vodi.

Optimalno doziranje v času treninga:

Glede na obremenitev treninga in izčrpanost raztopite 30-60g praška po treningu. V primeru zelo intenzivnega treninga vzemite 30g tudi med treningom.

Ne vzemite več kot 12 merilnih žlic oz. 180g izdelka dnevno.
Vnos AMsport aminokislin moramo ob hkratnem zaužitju AMsport Competition znižati za 1,5 merice. Prehranska dopolnila ne smemo uporabljati kot nadomestek za uravnoteženo prehrano.

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

AMSPORT ® Competition - 1100g

AMSPORT ® Competition - 1100g

Okus: gozdni sadeži

Embalaža: 1100 g, prašek

 • Za največje napore
 • Izotonična, beljakovinska mešanica
  aminokislin in vitaminov
 • Ne vsebuje soje,glutena in laktoze
 • Visoka vsebnost proteinov
 • Posebna peptidna kombinacija.

15 drugi izdelki v isti kategoriji: